Kiemelt ajánlatunk

A hagyományos cukrásztermékek mellett  szénhidrátcsökkentett, tejfehérje és laktózmentes, gluténmentes,  valamint a vegán finomságokat is megtaláltok!

Rólunk

Amikor a Frey cukrászdát megálmodtuk, hamar kikristályosodott, hogy egy szerethető helyet szeretnénk létrehozni, amely Pécs belvárosától nem túl messze, de annak nyüzsgésétől mégis valamelyest távol helyezkedik el, akár autóval, akár busszal kedvező megközelíthetőséggel. Úgy képzeltük, hogy a helyet frissen sült sütemény illata lengi majd be, az asztaloknál pedig idősek, fiatalok, párok és családok ülnek süteményt csemegézve kávét, teát, limonádét szürcsölve. Bíztunk benne, hogy a hely tele lesz élettel, amit tudtuk, hogy csak úgy érhetünk el, ha mindenkire gondolunk. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy kínálatunkban a hagyományos cukrásztermékek mellett helyt kapnak majd a szénhidrát csökkentett, tejfehérje és laktózmentes, gluténmentes,  valamint a vegán finomságok is. A városban egyedülálló módon gluténmentes üzemet alakítottunk ki, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságot garantálhassuk diéta igényes vendégeinknek.
A pandémia ideje alatt sem apadt a lelkesedésünk! Továbbra is nyitva vagyunk és minden termékünk elvihető! Több csomagolt termékkel készültünk és már fagylat is kapható!

Elérhetőség

7624 Pécs, Hungária u. 53/1,
+3672750427
pecs@freycukraszda.hu