Kisház Kávézó

Gasztro kalandok

Kiemelt ajánlatunk

Rólunk

Kávézónk a Szent István téren található, belső udvarunk forgalommentes övezet, ahol egy mini játszótéren a gyermekek szabadon, biztonságban játszhatnak, a szülők pedig megpihenhetnek az ősfákkal, növényekkel körülvett környezetben, a belváros szívében. Termékeink minőségére különös hangsúlyt fektetünk, kávészemeinket az Umami Coffee Roastery Co. pörköli, süteményeinket, ételeinket házilag készítjük, kínálatunk szezonálisan, folyamatosan frissül. Igyekszünk megjeleníteni kínálatunkban más országok, más kultúrák ízvilágát (macaron, pastel del nata, házi pizza, stb.). Melegszendvics- és gofri-kínálatunkat vendégeink igényeire szabjuk, hogy a szemeket is jól lakassuk, amikor tálalásra kerül a sor. Mivel gyakran megfordulnak nálunk kisgyermekes családok, emiatt legkisebb vendégeinkre is gondolunk cukor-, édesítőszer-, vagy tejmentes finomságokkal. Sonkás-kukoricás, spenótos-fetás kelt kiflijeinket, pitéinket pedig az anyukák gyakran választják csemegének. A névjegyünkké vált Kisház Kekszekért sokan akkor is beugranak, ha csak keresztezi útjuk a Szent István teret. Görögdinnyés limonádénkat pedig célirányosan keresik a vendégek.

Konferenciákat, képzéseket, céges összejöveteleket, születésnapokat, találkozókat személyre szabott catering ajánlattal segítjük, komplex csomagként a Civil Közösségek Háza bérelhető termeit is ajánljuk.

A kávézó közösségi térként is funkcionál, így lehetőségünk van kis- és nagycsoportos programok befogadására.

Zenés programjaink közül a „Kisház Akusztik” koncertsorozatot ajánljuk figyelmükbe, amely augusztusban indul, s a 2020/2021-es évadban kínál a csendesülős stílus szerelmeseinek fantasztikus koncertélményeket. A koncertsorozat keretében bemutatjuk városunk tehetséges, fiatal zenészeit és visszahozzuk az élő zene varázsát kertünkbe. Első eseményünk a Kisház Akusztik Opening Party, a Kubalibre zenekarral: https://www.facebook.com/events/282793449707638/

Az ősszel a Pécsi napok keretében negyedik alkalommal megrendezendő Pécsi Tanuló Fesztiválon két koncerttel is készülünk, nemzetközivé bővítve ezzel a programsorozatot.

Elérhetőség

7621 Pécs, Szent István tér 17.
+3672210794