Menüsor:
Előétel: Libamell sonka , hokkaidó püré, gesztenye
Leves: Libahúsleves petrezselymes macesz gombóc zöldség kocsonya
Meleg előétel: Libazúza árpagyöngyös fehérbabbal, savanyított zöldségekkel
Főétel: Konfitált libacomb, káposztával töltött tócsni, birsalma püré
Desszert: Lúdláb szelet
A vacsoraesthez a Bock Pince borait kínáljuk, amelyet Tóth Zoltán főborász fog prezentálni!

– Köszöntőként a Marcell Pezsgő 2013
– Előétel mellé Bock n Roll fehér 2019
– Libahúsleves mellé a Portagéza Rozé 2020
– Meleg előétel mellé Portagéza Szent Márton 2020 (vörös)
– Főétel Royal C 2015
– Desszert Villányi Franc Feketehegy Sel. 2015
– Valamint, meglepetés a pincétől

A vacsora után egy kisebb zenés műsorral készülünk Önöknek.

Jelentkezés: (20) 232 5313 vagy a Jókai Cukrászdában személyesen
Várjuk Önöket egy fergeteges hangulatú, ízletes ételekkel és finom borokkal tarkított estén!