Pezsgőház Étterem

Gasztro kalandok

Kiemelt ajánlatunk

Ebédeljen párjával, családjával vasárnap a Pezsgőházban és legyen a vendégünk egy korsó pécsi sörre, vagy limonádéra, vagy egy pohár pécsi cirfandlira!

Rólunk

Vasárnapi büféebéd: saláták, előételek, levesek, főételek, desszertek

Aktuális kínálat itt érhető el: http://pezsgohaz.hu/vasarnapi-ebed-a-pezsgohazban/

A vasárnapi büféebéd ára felnőtteknek 4 900 Ft, gyerekeknek 0-5 éves korig díjmentes, 5-10 éves korig  2450 Ft. A gyerkőcöket játszósarok várja, hogy mindenki számára kellemesen teljen a Pezsgőházban töltött idő.

A Szent István tér behajtási engedély köteles-övezet. A 48-as téri Shell kúton vásárolható egy órás behajtási / parkolási alkalmi jegy. 4 fő érkezése esetén az Étterem biztosít egy órás időtartamra behajtási / parkolási engedélyt. Ha otthonában fogyasztaná el a vasárnapi ebédet, elvitelre is kérheti! Adja le rendelését aznap délelőtt 10:00 óráig, és már készül is az ínycsiklandó csomag. Kétféle étel esetén 2 450 Ft, négyféle étel 4 900 Ft (kivételt képeznek a pohárkrémek – sajnos nem csomagolhatók).

A menüváltoztatás jogát fenntartjuk! Az ételek mennyisége nem korlátlan, érdemes asztalt foglalni! Email: etterem@pezsgohaz.hu, írásban visszaigazoljuk, telefonon az üzletvezetőnél: 30/9820-838

Elérhetőség

7621 Pécs, Szent István tér 12.
+36704246011
etterem@pezsgohaz.hu