Kiemelt ajánlatunk

Sütemények, kávékülönlegességek, karácsonyi finomságok elvitelre és házhoz-szállítva!

Rólunk

Kedves Vendégeink!
A jogszabályi szabályozásokra, a “kijárási tilalomra”, a vendéglátóhelyekre vonatkozó új járványügyi szabályokra figyelemmel az alábbi módon állunk továbbra is a Caflisch sütemény, kávé kedvelők rendelkezésére.
👉 finomságainkat, termékeinket CSAK ELVITELES formában tudjuk értékesíteni. Vagyis, vagy a Wolt, és a Netpincér oldalon keresztül lehetséges a rendelés leadás, vagy telefonon közvetlen felénk a +3620 993 35 72-es telefonszámon, vagy az Caflisch ajtóban, a cukrászdánk ajtaján bekopogva, kinyitjuk, és felvesszük a rendelést.
Helyszínen minden termékünk elérhető, így a kávék, forró italok és a teljes sütemény-paletta.
(ha nem látjátok az étlapunkat ezeken az oldalakon, akkor hívjatok minket bátran, ha nem szállít hozzátok ez a két szolgáltató akkor is hívjatok, kivisszük mi a termékeket)
👉 az online rendeléses termékeinket körét folyamatosan bővítjük, érdemes a az alábbi oldalakat folyamatosan követni.
👉 ebben a mindenki számára nehéz, kiszámíthatatlan helyzetben folyamatosan adunk kedvezményeket bizonyos termékekre, valamint rendelés esetén ajándék termékeket adunk a megrendelt termékek mellé (ennek kialakítása még folyamatban)
A tavaszi, első hullám során is összetartó kis közösség voltunk, sok sok rendeléssel, kiszállítással.
Hisszük, hogy ez most sem fog változni.
❤️Magunk részéről mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a nehéz időszakot a körülményekhez képest könnyedebben viseljük át, együtt, közösen, és ugyanazok a termékek elérhetőek legyenek házhoz szállítva is, mint amiket a cukrászdánkban, a helyszínen szoktatok elfogyasztani. ❤️
Folyamatosan jövünk a friss híreinkkel, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel.
Köszönjük, ha összetartunk, és ha továbbra is állhatunk a rendelkezésetekre !

Elérhetőség

7621 Pécs. Király utca
+36707735919
caflischcafe@gmail.com