Kiemelt ajánlatunk

Rendeld meg házhozszállítással!

Rólunk

Kedves Vendégeink!
A mai naptól új; vegyes tálas aktuális ajánlattal várjuk Önöket! Ezekért, és a korábban már megszokott, népszerű fogásainkért el is jöhetnek éttermünkbe, amelyre az elviteles 25%-os akció továbbra is érvényes; illetve az ételeket természetesen házhoz is kiszállítjuk.
Vegyes tálas ajánlatuk megtekinthető weboldalunkon az alábbi címen: http://www.tettye.hu/tradicionalis; illetve itt a hozzászólások között is.
A mai naptól hétvégente is üzemel majd a házhozszállítás éttermünkből, illetve vendégeink kiszolgálása és elégedettsége érdekében a kiszállítási zónát a mai naptól a teljes kertvárosi városrésszel bővítjük. A kiszállítással kapcsolatos területi lefedettséget a nagy érdeklődésre való tekintettel módosítottuk.
Rendszeres, csoportos megrendelés esetén egyéni konzultáció és megegyezés alapján igyekszünk távolabbi címekre is eljuttatni ételeinket.
Természetesen a kialakult járványügyi helyzet miatt továbbra is elsődleges szempont-fogásaink megbízható minősége mellett-, hogy fokozottan figyelünk ételeink higiénikus elkészítésére, csomagolására és szállítására. (Napi többszöri teljeskörű fertőtlenítés, maszk, kesztyű, egyéb védő felszerelés használata.)
Kiszállítást továbbra is 12:00 és 19:00 óra között tudunk vállalni.
Az ételek megrendelése telefonon lehetséges, a 72/ 532-788 –as számon reggel 8:00 és este 18:00 között.
A minimum rendelési összeg 5.000,- Ft
Fuvardíjat nem számolunk fel, az ételek csomagolási díját viszont igen. Erről bővebben telefonon érdeklődhet kollégáinknál.
A kiszállítást a megrendeléstől számított 60 percen belül vállaljuk, vagy előre egyeztetett időpontra.
A fizetés lehetséges készpénzzel, vagy bankkártyával; ennek módját a megrendeléskor kérjük egyeztetni.
Megtisztelő bizalmukat előre is köszönjük!

Elérhetőség

7625 Pécs, Tettye tér
+3672532788
tettyevendeglo@gmail.com