20200908_180550

Kétféle pécsi szülő létezik, aki tudja ki Hoppla, és aki meg fogja tudni gyermeke 3-6 éves kora között, hogy ki is az a híres pécsi nyuszi.

Rengeteg csodás helyet rejt a város, amit érdemes mindenkinek a saját szemével látnia. Mutatunk nektek a pár izgalmas helyet az igazi „hoppla útvonalról”, ami mindennap, minden időben tartalmas szórakozást nyújthat az egész család számára.

Egy kis útbaigazító segítség 😊

Zsolnay Kulturális Negyed, Bóbita Bábszínház. Kellemes zöldövezet, a gyerekek szerint szuper játszótérrel, izgalmas előadásokkal és finom sütivel, (az anyukák szerint kiváló kávéval!).

Forrás: bartoserika.hu

Visszafelé a Zsolnay Negyedből, kipróbálhatjuk mindenki nagy kedvencét a városnéző kisvonatot. De ne lepődjünk meg, ha most nem a hörcsög vezeti majd.

Megérkezve a belvárosi forgatagba mindenképp érdemes útba ejteni a csodálatos Székesegyházat, a Káptalan utcán átsétálva, a Széchenyi teret, a Dzsámit, ami magában egy szelet történelem egy kis tudománnyal és kultúrával megfűszerezve.

 

Forrás: bartoserika.hu

Tettye téri romok, Pintér Kert: Különleges virágok, még különlegesebb szobrok a hatalmas fák árnyékában. A romok önmagukban minden gyerek számára sok titkot rejtenek, a legizgalmasabb „játszótér” mindegyik között. Kedves Szülők megpihennétek a játszóterezés után? Keressétek meg Tüke Borházat, ahol egy pohár csodás pécsi fehérbor vagy éppen egy finom étel, vagy kávé társaságában ki lehet pihenni a fáradalmakat.

 

Oszd meg te is!

Ez is érdekelhet

Limitált kiadású Pécsi sörök, nem csak gyűjtőknek!

Ismerd meg Pécset és gasztronómiai életét a Pécsi söröd társaságában. 2022. július 26-tól különleges limitált kiadású köntösben kapható a Pécsi Prémium Lager sör, amely a meseszép városunk felfedezésére csábít. A

Hűsítő programtippek a kánikulában

Semmi sem hozza jobban a nyár hangulatát, mint egy forró nap. Vagy mégsem? A hőség beindult, itt az ideje néhány hűsítő programtippnek! Pécs egy olyan város, amely tele van remek

TOP 3 hely Pécsen, ahol remek balkáni grillételek várnak

Ropogós, fűszeres, ízletes ételek, tradicionális balkáni ízek. Elhoztuk nektek a TOP 3 pécsi éttermet, ahol  széles a kínálat. Ha ti is imádjátok a balkán konyha jellegzetes, parázson sült húsok ízét, a zöldségek