14:00-22:00 óra között a Vasarely udvarban

A Villányi borvidék termelői kiemelt hangsúlyt fektetnek a magas színvonalú borelőállításra, a minőség pedig a kikericcsel ellátott palackban lakozik. Kóstolja meg Villány egyedülálló karakterét, minden cseppje élményt rejt magában.

Teleki Villány

A Csányi Pincészet kiemelkedő termőtulajdonságú dűlőkkel rendelkezik. Ezek a területek igazi kincsek, amelyeket legjobb tudásunk szerint, a legnagyobb gondossággal művelünk. Az általános jellemzők után bemutatjuk egyes dűlőinket, büszkén, ahogy egy szülő mutatja be gyermekeit, elmesélve, hogy melyik csemete miben ügyes és tehetséges.

Kovács-Harmat Pincészet

Magyarország legdélebbi borvidékein működő családi gazdaság, mely az aranyat érő napsütésből a legtöbbet kapja, és ezzel hálálja meg boraiban a természet adta lehetőségeket. A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok. A Kovács-Harmat Pincészet szeretettel vár minden borkedvelőt a versendi „Orás”-ban található pincébe, ahol megkóstolhatják tájjellegű ételeinket és borainkat egy kellemes beszélgetés közben.