hdr
pécs nyitva pecsét04

Nyereményjáték szabályzat

Útlevéllel Pécsett?!

Igen! Ha Pécsre látogatsz ajánlott útlevelet beszerezni és gyűjteni a pecséteket!

A PécsNyitva útlevél Pécs legkülönlegesebb turisztikai és kulináris ajánlatait tartalmazza, sőt még egy értékes nyereményjátékon való részvételre is invitál!

#PécsNYITVA belföldi turisztikai forgalom élénkítő kampányt indított Pécs városa 2021. június 15 és szeptember 30 között. A kampányhoz közel 90 partner csatlakozott Pécsről és környékéről.

Pécsre látogató turista a szálláshelyeken #pécsnyitva útleveleket kap, melyek nemcsak sok érdekes és hasznos információt tartalmaznak a városról és a partnerekről, de egyben pecsétgyűjtő is, és egyenesen egy nyereményjátékon való részvételre jogosít fel.

A Pécs Nyitva pecséteket számos gasztropont, szolgáltató, programpont, turisztikai attrakció adja. A kampányban szereplő szolgáltatókat és pecsétgyűjtő helyeket az ajtókon elhelyezett PécsNyitva lakat ajtómatrica jelöl, illetve a www.pecsnyitva.hu weboldalon lehet fellelni. A jelölt helyek nemcsak pecsétet de különleges ajándékokat, kedvezményeket kínálnak a Pécs Nyitva akció keretén belül.   

Az útlevél utolsó oldalát, melyen a három pecsét és a vendégek adatai szerepelnek elutazás előtt leadják a vendégek a szálláshelyen vagy a pécsi Tourinform irodába (Széchenyi tér 1.) Az első 300 leadott útlevél után a Tourinform irodában PTE 3D Nyomtatási és Vizualizációs Központ által nyomtatott PécsNyitva lakatot adunk ajándékba.

A kampány időszak után októberben a kitöltött és leadott útlevelek alapján sorsolást tartunk izgalmas nyereményekkel. Kisorsolunk két pécsi exkluzív hotelben szállást és ellátást 2 fő részére 2 éjszakára valamint 3 palack Villányi Redy valamint 3 palack Villányi Franc borcsomagot.

Nyeremények:

Fibula Residece Hotel & Wellness

A nyeremény tartalma: szállás 2 éjszakára, 2 fő részére egy hálószobás apartmanban, svédasztalos reggelivel, wellness használattal, wifivel. A foglalás előzetes egyeztetés alapján kell, hogy történjen, szabad helyek függvényében, a szálloda írásos visszaigazolása alapján.

Nem tartalmazza a parkolást (3.000 Ft/autó/éj mélygarázsban, vagy zárt, szabadtéri parkolóban) és az idegenforgalmi adót, mely 400 Ft/fő/éj. Mentes az idegenforgalmi adófizetési (IFA) kötelezettsége alól a 18. évét be nem töltött magánszemély, továbbá a 70. életévét betöltött magánszemély,

Felhasználás: 2022. október 31-ig

Corso Hotel Pécs

Szállás 2 fő részére, 2 éjszakára reggelivel superior szobában. A foglalás előzetes egyeztetés alapján kell, hogy történjen, szabad helyek függvényében, a szálloda írásos visszaigazolása alapján. Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 400 Ft/ fő/ éj, a 18. életévüket betöltött vendégek számára. Felhasználás: 2022. október 31-ig

Villány-Siklósi Borút Egyesület

3 palack REDy és 3 palack Franc


NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT