Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rendhagyó Prímástalálkozó

2020.10.23. @ 19:00 - 22:00

A magyar zenei élet kimagasló egyéniségei muzsikálnak együtt.

Jegyek: https://bit.ly/3eTwwPO
I. rendű – 2990 Ft
II. rendű – 1990 Ft

„A Rendhagyó Prímástalálkozó nem más, mint a népzene, a jazz, a rock és a klasszikus zene területéről érkező zenészek szupercsapata, a kapcsolódási pont pedig a magyar zenei hagyományok iránti mély tisztelet.”
(Simon Broughton, Songlines Magazine)

A Rendhagyó Prímástalálkozóban a magyar zenei élet kimagasló egyéniségei muzsikálnak együtt, akik ugyan különböző zenei műfajokat képviselnek, közös zenei anyanyelvük azonban a magyar népzene. A zenekar tagja az egyedülálló stílusban hegedülő Vizeli Balázs, Balogh Kálmán (cimbalom), Gombai Tamás (hegedű) Doór Róbert nagybőgős, Mester László brácsás, a „koncertmester” pedig a komoly- és népzenét egyaránt magas szinten művelő Lakatos Róbert. A Prímástalálkozó két kiváló énekesnője: Herczku Ágnes és Korpás Éva.

E minden tekintetben rendhagyó formáció tagjai külön-külön is számos rangos díj birtokosai, s első albumuk is a legnagyobb elismeréseket aratta: a neves világzenei szaklap, a brit Songlines magazin beválogatta Top of the World listájára, és a zenekar megkapta az autentikus népzene kategória Fonogram-díját is.

Részletek

Dátum:
2020.10.23.
Időpont:
19:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3067446469990399/

Helyszín

Kodály Központ