Loading Program

« Összes Program

  • This event has passed.

Pécsi Nyári Színház a Káptalan Kertben

július 1, 2021 - augusztus 31, 2021

Zene, színház, ÉLET, szabadon

A színházi előadások mellett a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei…

Általános tudnivalók:
A Káptalan Kert egyszerre patinás és vadonatúj, ami jó eséllyel lesz Pécs egyik legnépszerűbb nyári találkozási pontja. Pécs történelmi belvárosának talán legszebb és leghangulatosabb zugában – a Székesegyház, az északi-várfalsétány és a Káptalan utca között – fekvő varázslatosan szép zöldterületen található. Központja a nagy múltra visszatekintő szabadtéri színpad, ami az idei évtől a jól megszokott Nyári Színház előadásai mellett új funkciókkal bővül. A színházi előadások mellett a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei,  laza nyáresti kerti partik helyszíne.
Hozzávalók 2 személyre:
Végy egy kedves ismerőst és egy hangulatos nyárestét, majd keverj hozzá a város egyik legszebb pontján egy kis laza társasági életet. Ízlés szerint koncerttel, színházi előadással, dj-vel, kézműves csapolt sörrel, vagy egy jó fröccsel fűszerezhető.
Hozzávalók 1 személyre:
Semmilyen különleges alapanyag vagy apropó nem kell hozzá, csak egy csöpp szabadidő, nyitottság a kulturált társasági életre, a többit majd a Káptalan Kert hozzáteszi!
Hozzávalók sok személyre:
A Káptalan Kert egy egész nyáron át tartó fesztivál. A város egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíneként a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei, színházi előadások és kerti partik helyszíne.
Tálalási javaslat: meleg nyári estéken, kellemesen lehűtve, gesztenyefák alatt.

Részletek

Kezdés:
július 1, 2021
Vége:
augusztus 31, 2021
Program Címkék
, , ,
Esemény Honlapja

Helyszín

Káptalan Kert

Organizer

Pécsi Balett