Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pirogránit esték: Ed Philips & The mamphis Patrol

augusztus 26 @ 9:00 du.

Az Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas című örökzöldeket.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép a katonai ládákkal egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rock-a-billy fénykorát idézi.

Koncerteket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rock-a-billy hangzásánál.

A csapat 2011-es megalakulása óta két lemezt adott ki, illetve együtt dolgozott Ferenczi György EMeRTon-díjas  szájharmonika-művész, énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon énekegyüttessel, Danics Dóra énekesnővel (Cimbaliband) és Elvis Presley eredeti zenekara, a TCB Band jelenlegi énekesével, Dennis Jale-lel.

Ed Philips & The mamphis Patrol dalai szerepelnek több Európai, és egy Japánban kiadott világválogatás lemezen is. A zenekar fennállása óta több mint 10 országban adott koncertet, és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a stílust képviselő hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

A zenekar tagjai:

Ed Philips – ének

Sonny – gitár

Singer –  nagybőgő

Little Tommy – dobok

Jegyár: 2500 Ft

Részletek

Dátum:
augusztus 26
Időpont:
9:00 du.
Esemény címkék:
, , ,
Esemény Honlapja

Szervező

ZsÖK NKft

Helyszín

Zsolnay Negyed – Pirogránit udvar