TOP 3 sörös hely a városban

beer-4926863_1920

Szívesen innál egy finom sört a nyári melegben? Ülnél a Széchenyi téren napsütésben vagy inkább félárnyékban a teraszon? Mutatunk neked 3 helyet, amelyet sörkedvelőként nem hagyhatsz ki, ha nálunk jársz!

 

Karavella Sörbár a Király utcában

Mit találtok a Karavellában? A nemzetközi sörkínálat legjobbjait a könnyed lagerektől, a durván megkomlózott IPA-kon és a fekete stout-okon át egészen az egzotikus gyümölcssörökig! A folyamatosan változó kínálatban közel 100 féle üveges és négy csapolt sört találsz. Ha érdekelnek a minőségi sörök, nyitott vagy a különlegességekre vagy egyszerűen csak Pécs belvárosában összeülnél a barátaiddal egy jó sörözésre, akkor ne hagyd ki a Karavellát a sétálóutcán.

Asztalfoglalás: +36 30 953 33 63

Bazár – Széchenyi tér

Nem semmi sörös hely a Főtéren! Művészi pincével, fesztivál hangulatú passzázzsal, gasztropub. Kézműves sörök 14 csapon, burgerek, kolbászok és sörkorcsolyák, a Bazárban sörrel főznek, sörhöz főznek – Nektek! Ne feledjétek a #pécsnyitva ajánlatot sem!

Asztalfoglalás: +36 20 350 8919

Pécsi Szalon Beer Bar & Lounge – Fókuszban a pécsi sör

Pécs belvárosának legújabb kulturális találkozóhelye. A #pécsnyitva promóció keretén belül a Pécsi Sörfőzde sörei 10% kedvezménnyel, hetente változó akciós kínálattal várnak benneteket. Gyertek vegyetek részt a hatos sörkóstolón, kóstoljátok meg az isteni sörkoktélokat!

Asztalfoglalás: +36309080852

Oszd meg te is!

Ez is érdekelhet

Minden, amit a Márton-napról tudni szeretnél

Közeledik november 11-e, Márton-nap, amikor szinte mindenki libát eszik majd és borral öblíti le azt. Ilyenkor a pécsi éttermek is egészen speciális ajánlatokkal rukkolnak elő, érdemes minél hamarabb asztalt foglalni,

3+1 tipp – Őszi kirándulós bakancslista Pécs környékén

Ha hétvégi kikapcsolódási lehetőséget keresel és a kulturális programokat vegyítenéd egy kis őszi sétával a természetben, majd lazításként megkóstolnál egy jó vörösbort valamelyik kiváló pincészetben, akkor Pécs és környékének felkeresése

Pécs legendás helyeinek nyomában…. a LAKATFAL

Ha bárkinek feltesszük a kérdést, hogy miről ismerik/ szeretik Pécset, a legtöbb embernek a Dzsámi a Széchenyi Tér és a Tv-torony mellett beugrik a lakatfal is. A „mi kis lakatfalunkat”

TOP 3 mentes hely Pécsen

Ételérzékeny vagy? Tudatosan étkezel? Ha esetleg mindkettőre fontos odafigyelned ajánlunk neked 3 szuper helyet a városban, ahol bűntelenül élvezheted az ízeket!   Szafi Smart Shop Király utca A hely, ahova