coffee-983955_1920

Reggeli
Király utca

A Reggeli egy gasztrokulturális közösségi tér. Küldetésük a fenntartható szemléletű vendéglátás, a társadalmi érzékenyítés, és a természettel való harmóniában élés népszerűsítése. A konyha elsősorban lokálisan termelt szezonális alapanyagokkal dolgozik, minden pékárut maguk sütnek. Állandó Reggeli signature ételeik mellett folyamatosan változó táblás ajánlatokkal is várnak titeket. Fontos számodra a minőségi kávé, itt biztosan az egyik legfinomabbat ihatod a városban. De ihatsz frissen facsart dzsúzokat, különleges helyben készült szörpöket, long drinkeket, pezsgőket is! Éld át a tökéletes brunch élményt barátaiddal, pároddal, családoddal. Éljenek a lusta reggelek!

Snack
Széchenyi tér

Milyen is a Snack? Széles borkínálat, hideg sörök, tapasok, melegszendvicsek, tálak, falatok. Hangulatos gasztrokultúra a város szívében. Tapasztald meg a csöppnyi Itáliát a pécsi belvárosban, kóstold meg az olasz finomságokat, ne csak reggelire – akár délután is egy finom bor társaságában!

I love Pécs Cafe
Széchenyi tér

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar. // Értékes találkozásokhoz, nagy tervekhez, megérdemelt lazításokhoz, vagy csak munkába menet. Lepények, sütik, reggeli croissantok – térj be 3 percre egy elviteles kávéra, vagy ülj le élvezd a Széchenyi tér pezsgését, a napsütést finom falatok és egy matcha társaságában.

Oszd meg te is!

Ez is érdekelhet

Pécs legendás helyeinek nyomában…. a LAKATFAL

Ha bárkinek feltesszük a kérdést, hogy miről ismerik/ szeretik Pécset, a legtöbb embernek a Dzsámi a Széchenyi Tér és a Tv-torony mellett beugrik a lakatfal is. A „mi kis lakatfalunkat”

TOP 3 sörös hely a városban

Szívesen innál egy finom sört a nyári melegben? Ülnél a Széchenyi téren napsütésben vagy inkább félárnyékban a teraszon? Mutatunk neked 3 helyet, amelyet sörkedvelőként nem hagyhatsz ki, ha nálunk jársz!

TOP 3 mentes hely Pécsen

Ételérzékeny vagy? Tudatosan étkezel? Ha esetleg mindkettőre fontos odafigyelned ajánlunk neked 3 szuper helyet a városban, ahol bűntelenül élvezheted az ízeket!   Szafi Smart Shop Király utca A hely, ahova

TOP 3 koktélos hely, amit nem érdemes kihagyni

Trezor Király utca / Színház tér Különleges és izgalmas rendezvényhelyszín Pécs szívében. Multifunkcionális terek – professzionális szolgáltatások. A megismételhetetlen atmosztféra mellett számos italkülönlegesség, koktél és a régió minőségi borai is