TOP 3 boros hely a belvárosban

IMG_5317

Eleven Vinotéka és Bár
Jókai tér

A pécsi belváros leghangulatosabb terén, a Jókai téren várják a borszerető és a borok világával megismerkedni vágyó vendégeiket. A szakértelemmel összeválogatott és folyamatosan megújuló borkínálatuk mellé csúcsminőségű, levegőn érlelt spanyol és olasz sonkákat, szalámikat, prémium olajbogyókat, sajtokat kínálnak.

Az Eleven nem egy hagyományos étterem, hanem vinotéka és borbár. Napközben a hazai és külföldi borvidékek legkiválóbb, előzetesen szakmai csapatuk által tesztelt borait kínáljuk vásárlóink részére. Szakértő kollégáik segítenek abban, hogy mindig megtaláld a számodra megfelelő bort. Szortimentükben ezernél is több rendszeresen cserélődő bor szerepel, de egyéni kívánságokat is teljesítenek.

A borkorcsolyák a borozás elengedhetetlen kísérői: hiszik, hogy nem teljes a borélmény a falatok hiányában, ahogy enni sem igazán érdemes borok nélkül. Amolyan mediterrán egyveleg az övék, mind a borok, mind a borkísérők tekintetében: a kiváló magyar borokon kívül jellemzően spanyol, olasz és francia vidékekről és borvidékekről válogatják a finomságokat.

Aranykacsa étterem
Teréz utca

Helyi alapanyagokból, modern technológiával a minőségi gasztronómia és borkultúra jegyében, barátságos környezetben várják vendégeiket hétköznapi borozásra, sörözésre, családi és céges étkezésekre, borkóstoló programokra, esküvői és bankett rendezvényeke. Az étlap színes és változatos. Jellegében megmutatkoznak a magyaros és tradicionális módozatok, de nagy figyelmet szentelnek az innovatív, egészséges és tápláló, modern konyha technológiával készülő ételremekeknek is!

Ital specialitásaik között vannak Magyarország legjobb borai és különösen finom koktélok!

Főtér
Széchenyi tér

Pécs legszebb terén, nagy terasszal, barátságos kiszolgálással, változatos étel és ital kínálattal várnak! Legyen szó egy jó kávéról délután, vagy a péntek-szombati baráti sörözés-borozásról a Főtér a Te helyed! Mit szólsz, itt a helyed?

Oszd meg te is!

Ez is érdekelhet

Pécs legendás helyeinek nyomában…. a LAKATFAL

Ha bárkinek feltesszük a kérdést, hogy miről ismerik/ szeretik Pécset, a legtöbb embernek a Dzsámi a Széchenyi Tér és a Tv-torony mellett beugrik a lakatfal is. A „mi kis lakatfalunkat”

TOP 3 sörös hely a városban

Szívesen innál egy finom sört a nyári melegben? Ülnél a Széchenyi téren napsütésben vagy inkább félárnyékban a teraszon? Mutatunk neked 3 helyet, amelyet sörkedvelőként nem hagyhatsz ki, ha nálunk jársz!

TOP 3 mentes hely Pécsen

Ételérzékeny vagy? Tudatosan étkezel? Ha esetleg mindkettőre fontos odafigyelned ajánlunk neked 3 szuper helyet a városban, ahol bűntelenül élvezheted az ízeket!   Szafi Smart Shop Király utca A hely, ahova

TOP 3 koktélos hely, amit nem érdemes kihagyni

Trezor Király utca / Színház tér Különleges és izgalmas rendezvényhelyszín Pécs szívében. Multifunkcionális terek – professzionális szolgáltatások. A megismételhetetlen atmosztféra mellett számos italkülönlegesség, koktél és a régió minőségi borai is