Delanta Panzió

Csomagajánlatok:

  • 2 fő részére, 4 nap, 3 éjszakára, reggelivel, szauna és szolárium használattal. Az ár: 64 800 Ft (Az ár tartalmazza: reggeli, szauna és szolárium használat, zárt parkoló és wi-fi használat)
  • Romantikus pezsgés: 2 fő részére 3 nap/2 éjszaka, reggelivel, pezsgőfürdővel és pezsgővel. Az ár: 44 700 Ft ( Az ár tartalmazza: reggeli, pezsgőfürdő használat, 1 üveg pezsgő bekészítve a szobába, parkoló és wi-fi használat)
  • Kis vakáció 4 fő (2 felnőtt + 2 gyermek 14 éves korig) részére, 4 nap/ 3 éjszaka reggelivel, jakuzzi, szolárium és szauna használattal. Jöjjenek el hozzánk, hozzák az egész családot! Tágas nagy apartmanunk szeretettel várja vendégeit egy „kis vakációra”! Az ár: 168 000 Ft ( Az ár tartalmazza: reggeli, zárt parkoló és wi-fi használat, szauna és szolárium használat, konditerem és játszótér használat)
  • Kikapcsolódás: 1 fő részére, 4 nap/3 éjszaka reggelivel, szauna és szolárium használattal. Viszlát szürke hétköznapok! Mindenkinek szüksége van egy kis lazításra, frissüljön fel Nálunk! Az ár: 37 800 Ft (Az ár tartalmazza: reggeli, szauna és szolárium használat, parkoló és wi-fi használat)

http://delanta.hu/hu/csomagajanlat/pecsnyitva-csomagok/

CÍM: 7629 Pécs, Komlói út 30.

E-mail:sarosiistvan@delanta.hu