Eleven vinotéka & bár

5% kedvezmény minden pécsi cirfandlira!

Minden pécsi cirfandlira 5% kedvezményt adunk a promóció ideje alatt!

A pécsi belváros leghangulatosabb terén, a Jókai téren várjuk a borszerető és a borok világával megismerkedni vágyó vendégeinket. A szakértelemmel összeválogatott és folyamatosan megújuló borkínálatunk mellé csúcsminőségű, levegőn érlelt spanyol és olasz sonkákat, szalámikat, prémium olajbogyókat, sajtokat kínálunk.
Az Eleven nem egy hagyományos étterem, hanem vinotéka és borbár. Napközben a hazai és külföldi borvidékek legkiválóbb, előzetesen szakmai csapatunk által tesztelt borait kínáljuk vásárlóink részére. Szakértő kollégáink segítenek abban, hogy mindig megtaláld a számodra megfelelő bort. Szortimentünkben ezernél is több rendszeresen cserélődő bor szerepel, de egyéni kívánságokat is teljesítünk.
A borkorcsolyák a borozás elengedhetetlen kísérői: hisszük, hogy nem teljes a borélmény a falatok hiányában, ahogy enni sem igazán érdemes borok nélkül. Amolyan mediterrán egyveleg a miénk, mind a borok, mind a borkísérők tekintetében: a kiváló magyar borokon kívül jellemzően spanyol, olasz és francia vidékekről és borvidékekről válogatjuk a finomságokat.
Légy te is a vendégünk!

 

CÍM: 7621 Pécs, Jókai tér 11.

Telefon: +36704117555

E-mail:eleven.bor.tapas@gmail.com