Mokos Pincészet

Látogasson el Pincészetünkbe és legyen részese a valódi borvidéki gasztrokalandnak!

Kóstoljon bele a borvidéki életérzésbe villányi borainkkal vagy éljen át valódi gasztroélményt prémium gyümölcsbor különlegességeink kíséretében.

Pincészetünk bor – és pálinka kóstolói igazán különleges élményt nyújtanak impozáns kóstoló termünkben, elegáns színháztermünkben vagy akár mesés panorámájú borteraszunkon. Legyen részese egy igazi gasztronómiai élménynek a Villányi borvidéken, ahol ételeinket és borainkat szinergikusan egymásra hangoljuk. Tartson velünk tematikus borvacsoráinkon, melyek során ínyenc fogásokkal és a melléjük társított tüzes vörösborokkal, valamint prémium gyümölcsbor különlegességekkel fokozzuk az ízélményeket.

Kalandozzon velünk az ízek világában!

Válasszon programajánlataink színes palettájából, melyeken akár a családdal vagy a barátokkal is részt vehet. Kapcsolódjon ki Palkonya Gasztrofaluban, hisz a remek borok és a jókedv mindig közelebb hozza egymáshoz az embereket.

Fröccstúra | Szabadtéri kalandjáték

A program során megismerhetik #palkonyagasztrofalut, annak látványosságait és nem utolsó sorban egy izgalmas felfedező fröccstúrában vehetnek részt és mindezt a szabadban, a friss levegőn.

Nyomozós – Borozós játék

Nincs is jobb módszer a szürke hétköznapok leküzdésére, mint egy kis adrenalinfokozó agytekervénytorna! Mokos Nyomozós – Borozós csapatépítő programunk krimibe illő kalandokat tartogat, ahol mindenki egy igazi szuperdetektívvé válhat!

Borásztusa

Tesztelné bortudását egy ügyességi-logika játék keretében?

BorászTusa csapatépítő tréningünk kreatív feladatokat, sok izgalmat és borkóstolást is tartogat! Mérettessék meg magukat, hogy kiderüljön, kiből lenne a legjobb borász!

Borvegas

Izgalmas és egyben szórakoztató programot keres? BorVegas csapatépítő ajánlatunk erre tökéletes megoldás! A szerencse mellett szükség van a csapattagok kiváló bor- és pálinka ismeretére is! Élményszüret Élje át velünk és csapatával a szüret hangulatát! Kapcsolódjon ki munkatársaival, szüreteljen a Villányi tőkék között és lesse meg hol is terem az a szőlő, melyből a csodálatos borok készülnek! Korlátlan rozéfogyasztás, vidám szüreti feladatok …és máris jó a hangulat.

CÍM: 7771 Palkonya

Telefon: +3672200201

E-mail:info@mokos.hu