Mybabyhug Bababolt: Babadizájn * Közösségi tér * Programok

Pécs szívében a Király utca 53-as szám alatt találod meg a pécsi Mybabyhug babahordozási márka hivatalos márkaboltját.

Ez a csodabolt sokkal több egy egyszerű márkaboltnál.

A Mybabyhug Bolt igazi babadizájn varázsbirodalom szeretne lenni, köszönhetően annak, hogy rajtunk kívül több, mint 20 hazai és külföldi babadizájner munkáját találhatjátok meg a babaápolástól a babakelengyén, babaruházaton át egészen a legkülönlegesebb játékokig.

  • Benézhetsz hozzánk a Baba-mama snack bárunkba is, ahol egészséges nasik várnak egy ölelős kávé mellé. A kávé összegyűlt árából pedig mindig egy rászoruló családot támogatunk babahordozóval.
  • Játszósarkunk várja a totyogósokat és a nagyon piciket is. Itt rendszeresen vannak programjaink, mint például babatorna, babamasszázs és babazene.
  • Ha csak erre jársz és babád megéhezik nyugodtan huppanj le a meghitt babás sarkunkba, ahol gond nélkül megetetheted anyatejes és tápszeres babád is a város zajától elbújva.
  • Gyerkőccel kell dolgoznod?  Co-working szolgáltatásunkkal nyugodtan tudsz a karrieredre is koncentrálni, van netünk, nyomtatónk és két kezünk játszani a gyerkőccel, míg Te elintézed az e-maileket.
  • A boltban lévő látványvarrodában készülnek a babahordozóink dizájnjai, de a Te babakelengye kívánságodat is tudjuk teljesíteni babavarrodai szolgáltatásunkkal. .

Itt biztosan olyan különleges ajándékot, meglepetést találsz a gyerkőcöknek 0-6 éves korosztályban és a szüleiknek, amilyet egy átlagos bababoltban nem!

web: www.mybabyhug.com

cím: 7626 Pécs, Király u. 23. Keresd a nagy sárga Macit!

CÍM: 7626 Pécs, Király u. 23.

Telefon: 06 30 8590930