Pagony Mesebirodalom

Pagony Mesebirodalom programjai július 3-tól 4-ig:

10.30–11.20 Gryllus Vilmos családi koncert

Gryllus Vilmos generációk óta varázsolja el a kicsiket és nagyokat, koncertjein az egész család táncra perdülhet. Ez alkalommal is felcsendülnek a jól ismert dalok, de mint mindig, most is számíthatunk meglepetésekre!

11.30–15.00 Pagony játszóház

A Pécsi Pagony idén is kiteríti a játszószőnyegét, ahol minden korosztály talál magának építeni vagy éppen alkotni valót. A mesesarokba bekuckózva megismerkedhettek a legújabb gyerekkönyvekkel és még szuper társasjátékokat is kipróbálhattok.

15.30–17.00 Egy kupac kufli

Közönségtalálkozó és mesedélután Dániel András író, illusztrátorral

Dániel András a kortárs magyar gyerekirodalom meghatározó alakja, könyveit rendszeresen jelölik az év gyerekkönyveit méltató díjakra. Illusztrátorként is teljesen egyedit alkot. Találkozzatok vele, dedikáltassatok, és talán még egy eddig soha nem hallott mesébe is belecsöppenhettek.

17.00-tól Less be a kulisszák mögé

A Pagony és a Pécsi Est közös backstage bejárása.

15.00–19.00 Zenés, mesés, játékos interaktív délután a Nevetnikék Alapítvánnyal

A Nevetnikék Alapítvány nemes célja, hogy a kórházban ápolt kisgyerekek napjait elviselhetőbbé, szebbé, izgalmasabbá, élménytelibbé tegyék. Ennek érdekében különböző foglalkozásokat tartanak, amelyekben a mesének, a zenének és a játéknak egyaránt helye van. Az alapítvány önkéntesei bemutatják tevékenységüket és vidám hangulatú, interaktív délutánt varázsolnak nekünk.

10.00–19.00 Arcfestés, csillámtetoválás Gulyás Gabriellával

Gulyás Gabriella ügyes kezei alatt minden kisgyerek azzá válhat, aki lenni szeretne.

CÍM: 7621, Pécs, Káptalan u. 4.