Pannon Borbolt

A legjobb bort, egyszerűen.

Ki vagy Te? Ha megtaláltál minket, akkor valószínüleg lelkes borkedvelő vagy. Olyan, aki az átlag magyar borfogyasztónál igényesebb, kizárólag talpas borospohárból hajlandó fogyasztani és messziről kerüli a kannás bort. Ezt keresed: Hibátlan borokat reális áron, igényes kiszolgálással egy szakértő csapattól. Kik vagyunk mi? Egy hozzád hasonló lelkes borkedvelő csapat, a dél-dunántúli borok specialistái, kereskedők. Saját szakértőinkkel vakteszten kóstoljuk, értékeljük elsősorban a villányi, szekszárdi, pécsi és tolnai borokat.

Azért alapítottuk meg 2011-ben a cégünket, hogy minőségi borokat forgalmazzunk. Tíz éve dolgozunk azért, hogy a legjobb borászatok legszebb boraival szolgáljuk ki a borfogyasztó közönséget. Kezdetben kizárólag webshopon keresztül értékesítettünk, majd 2014-ben beléptünk a nagykereskedelmi piacra, hogy az ügyfélbarát szemléletünket, megbízhatóságra és személyes kapcsolatra épülő üzletpolitikánkat a vendéglátó szektorban működő partnereinkkel is megismertessük. Belistázott borainkat egytől-egyig borszakértők, vendéglátósok, borászok, illetve a felkért érdeklődők kóstolják meg, az Ő véleményük alapján alakítjuk a kínálatunkat. Jelenleg Magyarország 15 borvidékéről közel 100 pincészettel és 1000 fajta borral dolgozunk.

A Pannon Borbolt különleges ajánlata kizárólag a #PécsNyitva kampány keretein belül:

Fantasztikus 4 boros borcsomag a pécsi borvidék legjobb borászataitól, bemutatva a helyi fajtákat és stílusokat:

  1. Belward Sauvignon Blanc 2020
  2. Planina Rozé 2020
  3. Eberhardt Cabernet Franc 2017
  4. PTE Édes Cirfandli 2017     8060 Ft helyett 7290 Ft

Ezen felül ha #pecsnyitva útlevéllel érkezel és vásárolsz Raktáráruházunkban, a pecsét mellé egy 2021-re szóló 10%-os törzsvásárlói kártyát adunk, melyet webshopunkon is felhasználhatsz.

CÍM: 7622 Pécs, Nyírfa utca 26.

Telefon: +36706706520

E-mail:info@pannonborbolt.hu